Az ország több pontján pörögnek a hétvégén a Cirkuszok éjszakájának eseményei

Hétvégén zajlik a Cirkuszok éjszakája, a helyszín Balatonlelle, Budapest, Zamárdi és Miskolc lesz.

Július második hétvégén rendezik meg a Cirkuszok éjszakáját. A Magyar Nemzeti Cirkusz Balatonlellén kétnapos programsorozattal készül az eseményre. A balatoni programok elefántfürdetéssel kezdődnek – a parton hivatásos tűzoltók zuhanyozzák le az állatokat. Este 20.00 órától a közönség a Magyar Nemzeti Cirkusz 25 éves Jubileumi Gálaműsorának kibővített változatát tekintheti meg a Cirkusz téren felállított óriás sátorban. Mindkét nap, azaz 12-én és 13-án is lesz porondlátogatás és állatpark séta.

Forrás: Fővárosi Nagycirkusz/Facebook

Budapesten, a Fővárosi Nagycirkuszban július 13-án, este 19.00 órától meghosszabbított előadással várják a nézőket, ahol a Repülőcirkusz műsor fellépői mellett a most végzett, pályakezdő artisták produkciói is láthatók lesznek. Plusz kurátori tárlatvezetéseket is tartanak majd a cirkusz emeletén látható, a Fővárosi Nagycirkusz 130 éves múltját bemutató "Nincs mááásik!" című kiállításon.

Zamárdiban, a Richter Flórián Cirkuszban ugyancsak július 13-án a Showtime című előadás extra fellépőkkel kibővített változatát lehet megnézni, míg ugyancsak ezen a napon napon az Eötvös Cirkusz az Egyszerűen Nagyszerű előadás különleges változatával várja a közönséget Miskolcon, írja a színház.org.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek