Találkozzunk zöldben Győrben, szól minden győrkőchöz a hívószó

A 12. alkalommal megrendezett Győrkőcfesztivál idei hívószava a Hetedhét Művészet Zöldben Győrben, ami azt takarja, hogy a Vaskakas Bábszínház, mint szervező a világ minden részéről hívott olyan előadókat és fellépőket, akik mosolyt tudnak varázsolni a gyerekek arcára. A 2019. július 5-től 7-ig tartó színes, szappanbuborékos, hajókázós rendezvényen jelen lesznek akrobaták, muzsikusok, írók, költők, kézművesek, festők, bábosok és bűvészek.

Séta a VarázshídonForrás: gyorkoc.hu / Sajtó

A fesztivál megnyitóját 2019. július 5-re tervezik a Dunakapu téren. A gyerkőcöket és szüleiket 18 órától zenés, táncos vízparti gyermekparti várja medencékkel és pálmafákkal, valamint Varga Feri és Balássy Betti gyermekműsora, a Hahó együttes koncertje és a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) karibi gyermekkoncertje. A Kulcsátadó ceremóniát, vagyis amikor a gyerekek három napra hivatalosan is átvehetik a város kulcsát a polgármesterről, 21:30-kor láthatják a színpadon. A megnyitó estéjét pedig tűzijáték zárja – olvasható a fesztivál honlapján, ahol napokra lebontva megtalálják az összes programot, koncertet és játékot.

Az eseménnyel kapcsolatban érdemes még tudni, hogy az előző Győrkőcfesztiválokhoz hasonlóan a gyerekek fesztiválbelépője egy mosolygós fotó, ami ellenében karszalagot kapnak. A fotót hozzájárulás esetén a szervezők feltöltik az óriás digitális mosolyalbumba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek