Népzenétől lesz hangos jövő hét végén Sopron történelmi városrésze

  Népzene, világzene, jazz és tánczene is szórakoztatja az idei soproni FolkFest Néptáncfesztivál vendégeit június 20. és 23. között. A koncertek mellett izgalmas kiegészítő programok is lesznek Sopron belvárosának több helyszínén - tudtuk meg a Sopron Média programajánlójából.

  Magyar táncosok ropják a színpadonForrás: Shutterstock / Készítette: Digoarpi

  A fesztivál első napján, 20-án a soproni táncosok mutatkoznak be, de az ünnepélyes megnyitóra csak pénteken kerül sor: 21-én néptáncgála és több koncert is lesz a színpadon. Szombaton délelőtt a gyerekek mutatják be tánctehetségüket, délután pedig egyebek mellett az eredeti gyűjtésű népszokásainkról lehet érdekességeket megtudni. Este a Parno Graszt zenekar teremt jó hangulatot.

  23-án a Soproni Horvát Napok gálaműsora zajlik, amely előtt néptáncbemutatók is lesznek, illetve IRAM - CIMBALIBAND ÉS DANICS DÓRA közös koncertjén is meg lehet hallgatni.

  A Fő tér, amely néhány napra Mesés térré változik, a gyerekeknek tartogat színes programokat: lesz bohócszínház, Mesefolyam, különböző gyermeknek szóló előadások és játékos gyermekkoncertek. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!