Elsüllyesztettek egy Boeinget, hogy búvár-kalandparkot nyithassanak

  Vízre bocsátottak egy öreg, lecsupaszított Boeing 747-est Bahreinben, és hamarosan el is fogják süllyeszteni. A repülőgép egy búvár-kalandpark részeként kap új funkciót, a Jumbót vontatóhajókkal húzták a helyszínre a napokban – írja az Airportal.

  A témapark terveiről itt a Travelón januárban mi is írtunk, ám arra nem számítottunk, hogy a repülőgépet végül nem egy uszályon szállítják majd a partról a helyszínre, hanem a törzsre és a szárnyvégekre erősített levegővel töltött ballonok és vontatóhajók segítségével úsztatják a helyszínre.

  A Boeing 747-200-as repülőgépet eredetileg a British Airways rendelte meg, de végül nem vette át, így a Malaysia Airlines állította forgalomba 1982-ben. A repülőgép több légitársaságban is szolgált, légi karrierje pedig 2013 májusában ért véget, ezt követően az Egyesült Arab Emírségekbeli Fujairah repülőtéren tárolták.

  Forrás: News Of Bahrain / Facebook

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!