Hatalmas gyerekfesztiválra készülnek Zentán

  Ha még nem tudja, hogy merre induljon a családdal kirándulni a hétvégén, akkor ez a vajdasági, színes családi program jó úticél lehet. Vasárnap szervezik meg Zentán a tizedik Mosolytenger Gyermekfesztivált.

  Mosolytenger Gyermekfesztivál ZentánForrás: Facebook / Mosolytenger Gyermekfesztivál

  A családokat a zentai Népkertbe várják, ahol délután kettő és nyolc óra között rengeteg színes program kap helyet: lesznek különböző feladatok, amelyekkel garasokat gyűjthetnek a gyerekek, a garasokért pedig bemehetnek majd a légvárakba vagy mászófalra mászhatnak, trambulinozhatnak, csónakázhatnak a medencében, valamint a motocrosst is kipróbálhatják – tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV híreiből.

  A színpadon egymást követik a különböző előadások, az este még egy sztárvendég is érkezik, 7 órától pedig a magyarországi Makám együttes gondoskodik a jó hangulatról. Idén egy újdonsággal is meglepik a lurkókat: bábozó sarkot rendeznek be, ahol a bábozás mellett kézműveskedhetnek is a gyerekek.

  A három év alatt kisgyerekeket babaváros várja rengeteg játékkal, és a helyi Baba-mama klub, ahol külön csak a piciknek szóló játékokkal készülnek.   

  Vasárnapra már jó időt jósolnak, azonban a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a zentai Népkert még igen sáros, ezért a legjobb, ha vízhatlan cipőben érkeznek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!