Még sportsziget is lesz a Városligeti Gyermeknapon

  Kalandpark, koncertek, zenés és táncos bemutatók, Nemzetek Utcája és sportsziget is várja az érdeklődőket a 29. Városligeti Gyermeknapon szombaton és vasárnap. A rendezvény ingyenes.

  A Nemzetek Utcájában mintegy 30 ország mutatkozik be, de idén is lesz Biztonságos Internet Sátor, sportprogramok, fogászati szűrőbusz, focikupa, KRESZ-park, valamint első alkalommal sportsziget is.

  Forrás: Shutterstock / Készítette: 2xSamara.com

  A Sportszigeten különböző sportbemutatók, kalandpark és sportolási lehetőségek várják az érdeklődőket, akik olimpikonokkal és különböző sportágak bajnokaival is találkozhatnak, írja az MTI.

  Emellett 12 sportág, köztük a kézilabda, a golf, a vívás, a kick-box, az asztalitenisz és az ökölvívás mutatkozik be, valamint rapid sakkversenyt is tartanak. Mindezzel a mozgás és a sport szeretetére szeretnék megtanítani a gyerekeket. A rendezvény jó alkalom arra, hogy a lurkók közelebb kerülhessenek olyan sportokhoz, amelyekkel a hétköznapokban ritkán találkozhatnak.

  A hétvégén egyebek mellett hangszerkészítés, zenés torna, színpadi műsorok is lesznek, továbbá a biztonságos közlekedéssel és pénzügyekkel kapcsolatos játékokat is kipróbálhatnak a résztvevők.

  A gyermeknapon fellép a Holle Anyó Színház, a New Dance World, a Budapesti Operettszínház, a Csudatáska Társulat és a Madách Táncművészeti Iskola is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!