Jótékonysági családi bulit tartanak szombaton a Dürerben

  Egész napos családi fesztivált rendez a Budapest Bike Maffia május 18-án, szombaton. A Charity Fest teljes bevételét jótékony célokra fordítják.

  Az ingyenes családi programok 9.30-kor kezdődnek, este pedig zenei koncertek lesznek a Dürer kertben. A délelőtt folyamán elsősorban a gyerekkel érkezőkre számítanak: lesznek színházi programok, főzőverseny, gyerekprogramok, bringaszerelde, pólóbörze, tetoválok és véradás. Fellép majd az Eszter-lánc Mesezenekar, a Rutkai Bori Banda és a Hahó Együttes, illetve a helyszínre kitelepült civilszervezetek munkáját is jobban meg lehet ismerni, olvasható az esemény sajtóközleményében.

  Charity FestForrás: Charity Fest

  19.00 órától kezdődnek a koncertek a Dürer kertben, ahol többek között fellép a BohemianBetyars, a Csaknekedkislány, a Freakin' Disco, illetve DJ Titusz és DJ Palotai. A rendezvény jegy-, étel- és italeladásaiból származó teljes bevételét jótékony célokra fordítják. Bővebb infók a fesztiválról a Budapest Bike Maffia oldalán találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!