Új bérlettel mehetnek a nebulók a CsoPába és a Vadasparkba

Minden osztályfőnök álmát alkotta meg a Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája: a két gyermekszórakoztató intézmény közös programsorozatot indít iskolásoknak. Közleményük szerint ezt „Élményteli osztálykirándulások" néven futtatják majd, ezzel a diákok mindkét komplexumot felfedezhetik, játszva tanulhatnak és környezeti nevelést is kapnak.

Stikli és trénere, Jóba KatalinForrás: Budakeszi Vadaspark / Készítette: Silvius

A projekt lényege, hogy a csoportok kedvezményes áron mehetnek el a Vadasparkba, ahol látványetetéseken, tréningeken vehetnek részt, megcsodálhatják a több mint 50 őshonos állatfajt, és végigmehetnek az interaktív tanösvényeken is. A csomagban benne van a „Barangolás a Csodák Palotájában" is, amiben az állatvilág ihlette kémiai-fizikai kísérleteket égezhetnek, és megismerhetnek 250 játékos eszközt is.

Azt írják, a kombinált jegyeket a Csodák Palotájában lehet megvásárolni. Kétféle jegytípus létezik, a 4200 forint/fős az alap, az 5200 forintosért meleg ebéd is jár. Azt még hozzáteszik, hogy a jegy árában benne van a Vadaspark Dinó Parkjának meglátogatása is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek