Két diót kell fizetni a gyerekeknek februárban a Gödöllői Királyi Kastélyban

  Februárban egészen jó áron mehetnek múzeumba a kicsik Gödöllőn. A 6-10 év közötti aprónép a szokásos 1.500 Ft-os belépőjegy helyet csupán két darab dióval kell fizessen a pénztárnál.

  A Gödöllői Királyi Kastély egere, Herceg Egérváry Elemér névnapja alkalmából alakították át „egeresre" a belépőket a Gödöllői Királyi Kastélyban, olvasható az intézmény híreiben. A két dióért cserébe a gyerekek megnézhetik a múzeum állandó kiállításait, sőt, egy kis nyomozáson is részt vehetnek. A belépővel játéklapot kapnak, ennek a segítségével fedezhetik fel a kastély egérlyukainak mesés titkait.

  Egeres hónap a február a kastélybanForrás: Gödöllői Királyi Kastély - hivatalos/Facebook

  A diók természetesen nem vesznek kárba, a hercegi egér segítségével mindet megkapják majd a kastélyparkban lakó mókusok. A „Téli mesenapok" elnevezésű programokat február 1. és 28. között rendezik meg a kastélyban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!