A sanghaji Disney Resortba költöznek a Zootropolis figurái

  Új attrakcióért éri meg hamarosan Sanghajba utazni a CNN szerint. A Disney az állatos-zsarus animációs filmje, a Zootropolis (eredeti címen: Zootopia) alapján bővíti a Shanghai Disney Resort élményparkot, ami az első ilyen tematikájú részleg lesz a világ Disney-parkjai között. Az építkezésnek még idén nekiállnak, nyitási céldátum nincs.

  A Zootopia fő karakterei.Forrás: Shutterstock/Featureflash Photo Agency

  A Disney csupán a szokásos reklámszöveget közölte, miszerint itt aztán bármelyik szereplő bőrébe (szőrébe) bújhatunk, legyen az Judy Hopps vagy Nick Wilde. Cseppet se meglepő módon szórakoztatás, ajándéktárgyak, étel-ital vár, persze minden a Zootropolisra építve.

  A helyszínválasztás nem véletlen: a Zootropolis Kínában irtózatos siker volt, a valaha volt legtöbbet kaszáló animációs film lett a hatalmas országban. A sanghaji park nyolcadik tematikus részlege lesz a zootropolisos, valamint a park második nagy bővítése 2016 óta. Tavaly a Toy Story kapott új részleget itt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!