Óévbúcsúztató városnéző séta lesz Veszprémben

„Különleges, szilveszteri hangulatú garantált városnézést szervez” a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. az év utolsó napján, akármit is jelentsen a „garantált városnézés". A közleményük szerint december 31-én, hétfőn 10.30-tól Hasprai Katinka profi idegenvezető mutatja be a leendő kulturális főváros nevezetességeit és történelmi értékeit.

 

A séta az Óváros térről indul és a Veszprémi Várba vezet.  

Előtte óévbúcsúztató koccintásra várják a résztvevőket. A kétórás séta felnőtteknek 1000 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forintba kerül, de 2500-ért családi jegyet is vehetünk a helyi Tourinform-irodában. A séta minimum öt fő részvételével indul el.

Veszprém,Európa, Kulturális,FővárosaForrás: Balint Kovacs / Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa pályázó / facebook.com

A pénzünkért egy kitűzőt is kapunk, hogy lássa az idegenvezető, ki a tagja a csoportnak, de a kitűzőnek más szerepe is lesz. A Séd völgyében álló Fricska Étteremlakásban 10 százalékos kedvezménnyel fogyaszthat, aki felmutatja a jelvényt. És még egy jelentős kedvezmény:

A Bakony- és Balaton-kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes!  

A kártyáról bővebben itt olvashat. Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek