Kizárólag felnőtteknek! Újdonsággal készül a Disney 2018-ban

  Kizárólag felnőtteknek! Újdonsággal készül a Disney 2018-ban

  A Disney ezúttal kizárólag a felnőttekre gondol: 2018-ban a Rajnán csak nekik indít egyhetes, Szépség és Szörnyeteg témára hangolt hajóutakat – írja a Travel Daily News. 

  Az idilli elzászi kisváros: RiquewihrFotó: Peter Widmann / Northfoto

  Úgy tűnik, hogy a héten nyílt étterme sikerén felbuzdulva a Disney tovább szövi a Szépség és szörnyeteg szálat. Jövőre hat hajó indul azzal a céllal, hogy megismertesse az utasokkal azt a világot, mely a Szépség és Szörnyeteg történetét ihlette. Az Adventures by Disney a luxus hajóutakat szervező AmaWaterways társasággal együtt négy országba kalauzolja majd az érdeklődőket: Hollandiába, Németországba, Franciaországba és Svájcba.

  A heidelbergi vár, mely a Szörnyeteg palotáját ihletteFotó: Tina Fultz / Northfoto

  A fedélzeten különleges gasztronómiai élmények mellett egy igazi, Szépség és a Szörnyeteg által ihletett, gyertyafényes vacsora is kényezteti majd az utasokat. Napközben többek között bobozni és túrázni lehet majd a Fekete-erdőben, és a heidelbergi várhoz is szerveznek túrát.

  A kirándulásokból nem maradhat ki Riquewihr, az idilli francia kisváros sem, mely a filmben Belle szülővárosaként jelenik meg. Elzászban több tucat ilyen mesevárost találhatunk. A Travelo egyik kedvence, Colmar is visszatérő célpontja az animációs filmek rajzolóinak, ha ihletre vágynak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!