Büszkeség: Több magyar szálloda is Európa legjobbjai közé került

A Tripadvisor idén is felmérést készített, majd kihirdette a 2024-esTravelers' Choice Awards Best of the Best Hotels rangsorait. A vendégek véleménye alapján több magyar szálloda is bekerült Európa legjobbjai közé.

A Hotel Moments Budapest az 5. helyezett lettForrás: Hotel Moments Budapest Facebook oldala/ www.tamaspal.hu/Tamas Pal

A Tripadvisor utazási platform a Travelers' Choice Awards Best of the Best elismerésben azok a hoteleket részesítik, amelyek egy év alatt nemcsak nagyszámú, de kiemelkedően magas értékelést kaptak a Tripadvisor felületén. A listázott 8 millió helyből kevesebb, mint egy százalék éri el ezt a mérföldkövet – írja az elismerésről az utazási platform. Európa legjobb szállodája a törökországi Belekben található Voyage Belek Golf And Spa lett. A második helyen szintén egy török szálloda, az isztambuli Romance Istanbul Hotel áll, a harmadik a portugál fővárosban található Corpo Santo Lisbon Historical Hotel lett – írja a turizmus.com.

Nagy büszkeség, hogy az 5. helyezett a Hotel Moments Budapest lett. Az üzemeltető Contintental Group másik szállodája, a Hotel Vision Budapest a 7. helyre került. A 8. helyen egy másik magyar szálloda, a Hotel Clark Budapest következik.

További kategóriákban is lehet okunk a büszkeségre: az Európa top 25 luxus-szállodája között a Hotel Clark Budapest az 5. helyet szerezte meg, míg a szintén budapesti Kozmo Hotel Suites & Spa a 25. lett.

A kisméretű és butikhotelek kategória 25-ös toplistáján a 9. helyre pedig a budapesti Maison Bistro & Hotel került.

Amennyiben kíváncsi vagy Európa legjobb 25 szállodájának rangsorára, kattints ide.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek