A tavon ringatózva mozizhatunk augusztusban a Városligetben

Nemrég beszámoltunk róla, hogy elkezdődött a csónakázószezon a Városligeti-tavon, augusztus 1-jétől pedig egy különleges újdonsággal, vízi mozival várják a látogatókat, ahol csónakokból vagy vízibicajokból nézhetjük kedvenc magyar filmjeinket – olvasható a csonakazoto.hu oldalán.

Augusztus 1-5. között a legjobb magyar animációs és nagyjátékfilmeket vetítik le a csónakázótó partján. A tó vizén ringatózva csónakokból és vízibiciklikből nézhetjük meg a Macskafogó, az Együtt kezdtük, a Vuk, a Liza, a rókatündér és az Indul a bakterház című filmeket is. 

A Városligeti Csónakázótavon augusztustól mozizni is lehetForrás: Facebook/Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó

A jegyeket kizárólag a helyszínen lehet vásárolni, a csónakokat 9 000 Ft-ért (maximum 4 fő), míg vízibiciklit (maximum 5 fő) 13 000 Ft-ért bérelhetünk. A kényelmesebb moziélmény érdekében a szervezők azt javasolják, hogy a látogatók hozzanak magukkal kispárnát vagy takarót, esetleg szúnyogirtót. A vetítések előtt a Kiscsónak kávézóban mozis nasik, frissítő üdítők és jéghideg borok is vásárolhatók, melyeket a csónakokba is bevihetünk magunkkal. A filmek vetítésének időpontjai és bővebb információk az esemény Facebook oldalán találhatók. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek