Kicsit csúszva, de elkezdődött a csónakázószezon a Városligeti-tavon

A Városliget ma is a fővárosiak és a turisták egyik kedvenc zöldterülete, ahol a Városligeti-tó a téli szezonban Európa legszebb és egyben legnagyobb ma is működő szabadtéri műjégpályájává alakul,  nyáron pedig meseszép csónakázótó lesz belőle. 

Forrás: Városligeti Műjégpálya És Csónakázótó - Facebook

Bár az idei szezon csúszott egy kicsit a rendezvények miatt, július 5-én végre újra a vízé a főszerep. Ahogy az elmúlt években is, lehet ide tervezni romantikus evezéseket és vízibiciklizést, de szerveződnek táncestek is. 

Sőt, újdonság is várja majd a látogatókat. A mostani szezonban már nem csak csónakot és vízibiciklit lehet majd kölcsönözni, hanem SUP-deszkákat is. És a bérlésnél nem áll meg a dolog, oktatás és SUP-os jógaórák is lesznek a nyáron. A deszkákat 2000 forintért kölcsönözhetjük ki 30 percre. Ugyanennyi időre a csónakok 3000 forintba, a vízibiciklik pedig 4000 forintba kerülnek, de ezek az árak 2 főre értendők.

A Városligeti-tavon összesen 32 db vízibicikli, 10 db csónak és szintén 10 db SUP-deszka áll a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére, mindennap 10 és 21 óra között.

Forrás: ©Peter / Városligeti Műjégpálya És Csónakázótó - Facebook

Az említett latin táncesteket kéthetente tartják a csónakázótó partján. A dallamok szárnyán Dél-Amerika csodálatos világába utazhatunk és átélhetjük a salsa és bachata bulik fergeteges hangulatát. Az oktatást hivatásos táncoktatók tartják, amin kezdők és haladók egyaránt részt vehetnek - írták a csonakazoto.hu oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek