Mi van a jégben? Az idei nyár rejtélye olvadozik a Millenárison

Gigantikus jégtömböt állítottak fel május 18-án, csütörtökön este a budapesti Millenáris területén található Széllkapu Parkban. Az érdekes installációba elrejtettek valamit, aki kitalálja, hogy mit, az értékes ajándékokat nyerhet – adta hírül a Lakáskultúra.

Mit rejt a hatalmas jégtömb?Forrás: Lakáskultúra/Oláh Gergely Máté

Egyelőre nem tudni, hogy az 1,5 méter széles, és 1,5 méter magas közel 4 tonnás jégtömb mi célból került a Millenáris Parkba. A hatalmas kockát 26 darab meglehetősen nagy jégtömbből 6 óra alatt állította össze csütörtök hajnalban, Gáborecz István jégszobrász.

A jégtömbbe elrejtettek valamit, de hogy pontosan mit, az idei nyár legnagyobb rejtélye. A mivanjegben.hu oldalán aki helyesen megtippeli, hogy mit rejt az installáció, az többek között egy páros szezonbérletet nyerhet a Lupa Beach-re. Az alkotás sajátossága, hogy a mű nem maradandó, csupán néhány napig lesz látható, és mivel az időjárás a hétvégén napról-napra melegszik, ezért hamarosan fény derülhet arra, hogy mi van a kocka mélyén. A jégtömb személyesen a Millenáris Parkban, illetve az akció honlapján élő webkamerán keresztül is megtekinthető. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek