Élő közvetítéssel nézhetjük a pápai szentmisét

A szentmisén mindenki részt vehet előzetes regisztrálás nélkül. Akik a 25 ezer ember befogadására képes téren nem kapnak helyet, a környező utcákban, kivetítőről nézve követhetik nyomon a szentmise pillanatait.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A szervezők azt javasolják a résztvevőknek, hogy gyalog vagy tömegközlekedéssel érkezzenek, tekintettel arra, hogy parkolni a környéken nem lehet. Arról, hogy mit szabad és mit nem lehet bevinni a területre, a tegnapi nap részletesen írtunk, de azt ismét kiemelnénk, hogy akinek szüksége van rá, ne hagyja otthon az összecsukható, kisméretű zarándokszékét.

A Kossuth téri szentmise után, magyarországi látogatása utolsó programjaként, az egyházfő a Pázmány Péter Katolikus Egyetem információs technológiai és bionikai karán találkozik az egyetemi és kulturális élet képviselőivel. Ferenc pápa és a vatikáni delegáció repülőgépe a hivatalos búcsúztatást követően, vasárnap késő délután indul vissza Budapestről Rómába.

Ferenc pápa apostoli útjáról és a látogatásához kapcsolódó minden nyilvános eseményről beszámol a közmédia szinte valamennyi csatornája. A Duna tévécsatornán, illetve a Kossuth rádióban a vasárnapi események is élőben lesznek láthatók, hallhatók. De a HírTV-n is végig követhetjük a pápalátogatás minen mozzanatát és részletét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek