Megnéztük az ország első esküvői showroomját

Stresszmentes esküvőszervezésről álmodsz? Képzelj el egy helyet, ahol mindent megtalálsz a nagy napra. A Wedding Showroom nyílt napján jártunk.

Sipos Réka esküvőszervező álmodta és nyitotta meg az ország első esküvői showroomját, a főváros szívében található Wedding Showroom-ot. Elmondása szerint a menyasszonyai sorra arra panaszkodtak, hogy milyen kiábrándító kávézóról kávézóra járni, és ott tárgyalni a szolgáltatókkal, mert ezzel elvész az esküvőszervezés varázsa. Ezért hozta létre ezt az inspirácós közeget, ahol a párok könnyen rá tudnak hangolódni a nagy napra. 

A Wedding Showroom-ban menyasszonyi és alkalmi ruhák is találhatókForrás: Wedding Showroom/Karczag Dániel

A bemutatóterem Budapesten, a XIII. kerületben helyezkedik el, ahola házasulandó párok találkozhatnak az esküvőipar szakembereivel, a szolgáltatókkal, és megtalálnak minden esküvővel kapcsolatos terméket, a menyasszonyi ruhától kezdve, a meghívókon át, egészen az ékszerekig, ráadásul mindezt magyar tervezők és vállalkozók jóvoltából.

A nyílt nap egy brunch-al (breakfast-reggeli és lunch-ebéd szavak összeolvasztásából keletkezett kifejezés, mely a reggeli idő után, de még ebébidő előtt kezdődő étkezéseket jelöli) kezdődött, ahol finomabbnál-finomabb falatkákat és látványos cupcakek-et kóstoltunk, ízletes koktélok társaságában. 

Finom falatok a nyílt naponForrás: Wedding Showroom/Karczag Dániel

Az ínycsiklandó falatok után körbevezettek a bemutatóteremben, ahol 4 szobán keresztül hazai tervezők menyasszonyi ruhái, fátylak, menyecske – és koszorúslány ruhák, cipők, ékszerek, esküvői meghívók, dekorációk tucatjai találhatók, impozáns környezetben. A látogatók választhatnak a már meglévő ruhákból, termékekből, de előre egyeztetett időpontban egyedi tervezésre is van lehetőség. Réka pedig, mint profi esküvőszervező segít a jegyespároknak az esküvői helyszín és a megfelelő szolgáltatók kiválasztásában. 

Oh My Pearl karkötőkészítésForrás: Wedding Showroom/Karczag Dániel

Ezután egy igazán érdekes és színes program következett: Az Oh My Pearl márka tervezője, Turi Glória beavatott minket az ásványok, drágakövek és üveggyöngyök rejtelmeibe, majd elkészítettük a saját egyedi karkötőnket. 

Nagyszabású divatesemény márciusban

A Wedding Showroom március 4-én nagyszabású divatbemutatót tart a budai Villa Fontaine-ben, ahol az érdeklődők megismerhetik a menyasszonyi ruhatervezők legújabb kreációt, és az aktuális esküvői trendeket.

Az eseményen a legszebb és legújabb menyasszonyi ruhatrendeket mutatják beForrás: Facebook/Wedding Showroom

Az eseményen több mint 10 magyar tervező ruhái, ékszerei kerülnek bemutatásra, de lesznek dekorosok, dj-k, fotósok és videósok is. Az esemény arra kívánja ösztönözni a menyasszonyokat, hogy minél többen válasszanak az esküvőjükre magyar tervezői ruhát, emellett lehetővé teszi, hogy minden hazai tervező a saját stílusának megfelelően prezentálhassa vadiúj kollekcióját. További információk az esemény honlapján találhatók. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek