Bűvészkellékvásárral és bicikli-csereberével is készül az idei Eleven Tavasz

Az Eleven Tavasz már szerves része a kora nyári időszaknak a Bartók Béla Boulevardon. A nyárváró fesztivál a mai nappal el is kezdődött és egészen május 22-én estig pezsdíti a kedvelt baudi út hangulatát. A nyárváró fesztivál idén a zöld szemléletmód jegyében telik. Folytatódik az 1 művész 1 porta kezdeményezés, amelynek keretében ismét a köztérre költözik a művészet.

De készülhetünk izgalmas gasztrokínálatra is, hiszen a Boulevard szinte minden étterme részt vesz a programban. A BorSor Borkereskedésben egzotikus, kézműves dél-afrikai ginek kóstolóját tartják meg, A ránk bízott kert című ökoköltészeti antológia által inspirált ételekkel lep meg minket a Kis Présház. De  finom ételekkel, italokkal vár ránk a Béla Bár, a Bortársaság, a Coffe Shop, a DiVino Bartók, a Defo Labor, az Enter Bar, a HADIK Kávéház és a Szatyor, a Hélium Drink Bár, a Kelet Kávézó, a KEG Sörművház, a Kornél, Mitzi, a Moha Cafe és az Ono Poke Bowl - olvasható az esemény Facebook-oldalán.

Lesz Varázsterasz és bűvészkellékvásár, kézműves kiállítók, molinóból táskavarrás, helytörténeti séta és virágültetés. A workshopok ideje alatt dolgozhatunk vadnövényekkel, készíthetünk skandináv fűzött szíveket, alkothatunk növényi tintákkal, elkészíthetjük első makettünket és tejesdobozból hozhatunk létre pénztárcát. De lehet saját sárkányunk a Kornél galéria-bolt-kávézónál, sőt, még egy közösségi seprésben is résztvehetünk a Mindenki seper! című performansz keretében; így tiszítva meg a Bartókot.

Forrás: Bartók Béla Boulevard / Facebook.com

Idén a bringákat és bringásokat sem hagyják figyelmen kívül a szervezők: a kicsik tanulópályán sajátíthatják el a közlekedési szabályokat, mi nagyobbak pedig kerékpárra pattanva fedezhetjük fel Budapest rejtett zugait, vagy éppen nézelődhetünk a bicikli-csereberén. A részletes programot az online programfüzet felületén tudjuk átböngészni, végiglapozni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek