Ez a fesztivál teljes egészében csokival borítja be a hétvégénket

Az év legédesebb hétvégéjeként jelentették be az idei Édes Napok Budapest rendezvényt, amit szeptember 17. és 19. között rendeznek meg a Bazilika előtti Szent István téren. A budapesti Édes Napok, Perugia, Tübingen és Obidos után Európa 4. legnagyobb szabadtéri, ingyenesen látogatható, édesség tematikájú rendezvénye - írták az eseménynél.

@Csillichocobons Kézműves Csokiműhely finomságaiForrás: Édes Napok csokoládé- és édességünnep / Facebook.com

A fesztiválra a szevezők évről évre meghívják a multinacionális cégeket, a kézműves manufaktúrákat, csokoládé- és édességgyártókat, kereskedőket Magyarországról és külföldről egyaránt. Olyan rendezvényt igyekeznek szervezni, melyen a kiállítók az ismert és szeretett, kereskedelmi forgalomban lévő édességeken kívül bemutathatnak különlegességeket, ritkán látható és élvezhető finomságokat, valamint külön erre az alkalomra készített édességeket is.

Az előző évek fesztiváljain a legjobb csokoládé és édességgyártók mellett már a neves cukrászdák finomságai is jelen voltak az eseményen. A kiállítók folyamatosan frissülő listájáért, érdemes figyelni a rendezvény Facebook-oldalát. Az Édes Napok pénteken és szombaton 10 és 22 óra között, vasárnap pedig 10-től 21 óráig várja majd a látogatókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek