Budapesten nyílik meg a neves szállodalánc első közép-európai hotele

A 250 szobás hotel várhatóan 2023 végén nyitja meg kapuit az Accor szállodavállalat és a Futureal ingatlanfejlesztő cég közös projektjeként. Az Etele plázát is építő Futureal ezzel az együttműködéssel lép be a szállodafejlesztési szektorba.

A budapesti hotel látványterveForrás: Futureal Group

Az épületet Budapest egyik legfrekventáltabb, egyben a turisták körében az egyik legkedveltebbnek számító helyszínen, a Kertész utcában fejlesztik, a kivitelezés a várakozások szerint még ez év végén megkezdődik, s a hotel várhatóan 2023-ban fogadja az első vendégeit - derül ki a turizmus.com cikkéből.

„A Tribe egy alternatív lifestyle szállodamárka, amely nemzetközi dizájnerek által megálmodott modern, egyedülálló és urbánus környezetet kínál. A vibráló magyar főváros és a 7. kerület tökéletes helyszínt nyújt ennek a kifinomult és kortárs brandnek" – hangsúlyozta Frank Reul, az Accor Észak-Európáért felelős fejlesztési alelnöke.

Számos elismert nemzetközi dizájnstúdió vett részt a hotel koncepciójának megvalósításában, köztük a DeSallesFlint Interior Design, a Nina Weinstein Lighting Design és a Hilla Mayer Lighting Design. A Puhl és Dajka Építész Iroda által tervezett magyarországi Tribe 250 szobája a legmodernebb technológiát és magas szintű kényelmet kínál majd. A vendégek és a helyi lakosok is élvezhetik majd a lenyűgöző kilátást nyújtó sky bart, a fitnesztermet, a kerékpárkölcsönzést vagy a co-working irodát.

A címlapkép illusztráció, forrása: Pixabay / Készítette: ming dai

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek