Óbudára is megérkezett a díjnyertes olasz pizzákat sütő étterem

A korábban komoly szakmai sikereket elért Belli di Mamma pizzéria Óbudán nyitotta meg legújabb éttermét. A VII. kerületi pizzéria sikeréről, vagyis, hogy 2020 szeptemberében helyezést ért el az 50 Top Pizza Europe 2020-as listáján, mi is beszámoltunk az oldalon. Most pedig arról adhatunk hírt az olasz pizzák szerelmeseinek, hogy a Kolosy Garden végre felébredt hosszú álmából, és immár a Belli di Mamma pizzáinak, illetve a Cafe Brunch Budapest csapatának biztosít helyet. 

Forrás: Kolosy Garden Gasztro Bár / Facebook.com

A Kolosy tér 3-as szám alatt már korábban is működött kiülős helyiség kisebb-nagyobb szünetekkel, de most úgy tűnik, egy komoly koncepció mentén teljesen megújult a helyszín. A két étteremmárka behívásával a mai igényeknek megfelelően sikerült modernizálni a placcot.

Az új dizájn egyik fő eleme a most nagyon trendi monstera, vagyis a könnyezőpálma hatalmas leveleinek "nyomata", illetve a raklapbútorok, natúr faszékek- és asztalok, valamint a fűszernövényekkel teleültetett magaságyások.

A Kolosy Garden Bár egyelőre kedden, szerdán, pénteken és hétvégén tart nyitva 11:30-tól 23 óráig, hétvégente pedig 9-től. A mindennapi ételfelelős a Belli di Mamma lesz, ahol az olvadozós bufala mozzarellás nápolyi pizzák mellett eredeti olasz lasagnét is rendelhetünk klasszikus bolognai szósszal vagy vegetáriánus változatban. Az olasz desszertek közül megtaláljuk az étlapon a házi tiramisut és a Cannolo Sicilianót is. 

A hétvégi brunchok, vagyis villásreggelik bageleiért, folyós Benedek tojásaiért és avokádós pirítósaiért pedig a Cafe Brunch Budapest felel majd 9-től 15 óráig. De erre a hosszúra nyúlt reggeli-szolgáltatásra még egy kicsit várni kell, mivel még folyik a július 20-án nyitott hely végső csapatának összeállítása - olvasható a Garden oldalán. 

A bárrészen frissítő koktélokat, hazai és külföldi borokat, fröccsöt, csapolt és kézműves söröket rendelhetünk. Hétköznaponként 15 és 19 óra között pedig koktél Happy Hour-re ülhetünk be, ami azt jelenti, hogy ezen idő alatt 2 koktél rendelése esetén a másodikat ajándékba kapjuk.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek