Együtt evezős sportnapot tartanak a Rómain, strandtól strandig

Több megállós, együtt evezős napot szerveznek a Római Szabadstrandon július 31-én. A program szerint a szevezők és a jelentkezők az Őrtoronynál találkoznak eligazításra reggel 8-kor, majd egy órával később indulás. A csapat az eslő megállót a Luppa-szigetnél iktatja be, itt azok, akik a rövidebb távot választották, fürdőzve és ejtőzve bevárhatják a hosszabb túrára indulókat.

Az evezős programot a Maradjanak a FÁK a Rómain szerveziForrás: (c)Spengler László / Maradjanak a FÁK a Rómain / Facebook.com

A célállomásra, vagyis a szentendrei Postás Strandra mindenkit 11 és 12 óra között várnak. Itt lesz fürdés, lángosozás és kötetlen beszélgetés. A visszaindulást 15 órára tervezik a program szervezői, így a csapat 16:30 és 17 óra közt érkezik majd vissza a Rómaira, ahol még ki lehet majd élvezni egy levezető csobbanást - írták az esemény oldalán.

Mivel a szervezők most nem készülnek bográccsal és főzéssel, ezért aki csatlakozna, készüljön elegendő enni és innivalóval magának. Hajókat a 3. kerületi lakók ingyenesen bérelhetnek az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatától, a többi jelentkező számára a kenu 1500 forint egy napra, a kajak pedig 3000 forint. 

Aki már biztos benne, hogy el tud menni a programra, az töltse ki az alábbi űrlapot július 27-ig, hogy nehogy lemaradjon a hajókról. A lapon azt is meg kell jelölni, hogy a rövidebb, vagy a hosszabb távot szeretnék-e teljesíteni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek