Budapest új városkártyával csábítja a turistákat

Az eddigi 24, 48, 72, 90 és 120 órás hivatalos városkártyák számos ingyenes vagy kedvezményes programot és szolgáltatást ajánlanak a tulajdonosoknak. Ez a sorozat most új elemmel bővült Restart Budapest Kártya néven, mellyel a klasszikus 48 órás kártya szolgáltatásai mellett számos budapesti hotelben lehet kedvezményesen szállást foglalni 2+1 akció keretein belül. Emellett 6 strandfürdő és 5 történelmi gyógyfürdő közül választható egy-egy, ahová egy alkalommal ingyenesen léphet be a kártya tulajdonosa.

Forrás: Spectral-Design / Shutterstock

A kedvezményben a Pünkösdfürdői Strandfürdő, a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, a Paskál Gyógy- és Strandfürdő, a Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő, valamint a Római Strandfürdő vesz részt, a történelmi gyógyfürdők közül pedig Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, Rudas Gyógyfürdő és Uszoda, Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, Dandár Gyógyfürdő. A kártya emellett számos egyéb kedvezményt és ingyenes szolgáltatást kínál a kártyatulajdonosok számára.

A kártya emellett 48 órás BKK jegyet tartalmaz, ára 11.490 forint. Használatát 2022.02.01. előtt kell megkezdeni. Bővebb információk az elérhető kedvezményekről a hello.enbudapestem.hu címen illetve a Budapestinfo weboldalán olvashatók.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek