Gin & tonic bárral nyitott meg a budai oldal legújabb tetőterasza

A Várkert Bazár új tetőterasza, a Monkey Bistro június 11-én nyitott meg, új színt hozva ezzel a budai oldal éjszakai életébe. A teraszt az Öntőház udvarban találjuk, amit a Várkert Bazár fő lépcsősorán felsétálva, majd az üveglift előtt elhaladva, egy átjárón keresztül érhetünk el. Onnan már eltéveszthetetlen - írják az új panoráma és gin terasz oldalán. 

Forrás: (c)Vadnai Szabolcs / Monkey Bistro - Várkert Bazár / Facebook.com

A kilátás magáért beszél, a fotelekből jól rálátni az esti fényekben úszó pesti oldalra, a Parlamentre és az alant elnyúló Várkert Bazárra is, illetve a foci Eb ideje alatt a kivetítőket is jól látni, így egy gin-tonic kíséretében élőben követhetjük az aznapi meccseket is. A terasz 17 órától várja a vendégeket, egyelőre érdemes előre asztalt foglalni. 

A Monkey Bistro középpontjában a széles italkínálat áll, azon belül is a gin & tonic bár, vagyis a GINpánz bár, ahol a Facebbok-oldal szerint 10 féle alkoholos, és egy sofőrbarát alkoholmentes gin tonik közül válogathatunk. De kézművessör-válogatások is vannak az itallapon, amiket bar foodokkal egészíthetünk ki. A levesek, saláták, burgerek és quesadilla-k mellé, ha éppen nincsen meccs, akkor lounge DJ adja meg az este hangulatát.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek