Újra várhatjuk a Deák Ferenc téren a reptéri járatot

  Budapest repülőtéri járata, a 100E jelzésű autóbusz június 14-étől hétfőtől újraindul, így ismét közvetlen kapcsolatban lesz a belváros és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

  Forrás: BKK/Nyirő Simon

  Míg a járat szünetelésének idején ki kellett metrózni a Köki Terminálhoz, és ott elcsípni a 100E-s vagy 200E-s buszt, előbbire mostantól ismét felszállhatunk rá a Deák Ferenc téren naponta 7 és 21 óra között.

  A járat menetidejének gyorsítása érdekében a repülőtér felé a járat a Deák Ferenc tér után kizárólag a Kálvin téren áll meg, a Deák Ferenc tér felé tartó repülőtéri autóbuszok azonban kizárólag leszállás céljából megállnak az Astoriánál is - olvasható a BKK közleményében.

  Ahogy már korábban is megszokhattuk, a repülőtéri buszra szóló jegy egy utazásra érvényes útmegszakítás és visszaút nélkül, a 100E vonal teljes hosszán. A jegy átszállásra vagy más vonalon történő utazásra nem érvényes, ára 900 forint. Emellett Kőbánya-Kispestről továbbra is el lehet jutni a reptérre a 200E jelzésű autóbusszal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek