A Bartók Béla Bál finomságokkal, utcazenészekkel és hideg fröccsel készül a hétvégére

A Bartók Béla Bálra keresztelt első utcazenei fesztivált a Bartók Béla út új és régi szereplői, kocsmárosok, baristák, cukrászok, bohémok, vendéglátósoknak születettek és szakmaváltók, tősgyökeres budaiak és frissen ideköltözöttek szervezték meg közösen. Mivel mind szeretik a környéket, és hisznek benne, hogy ez a város egyik legélőbb és izgalmasabb gasztronómiai és kulturális ütőere, ezért június 16-17-18-ra összeszerveztek egy tértől térig nyújtózó fesztivált.

A programok a Facebook-esemény oldalán frissülnekForrás: BÉLA - bár, étterem, lakás, arborétum / Facebook.com

A résztvevők és szervezők kéz a kézben mutatkoznak majd be a Gellért tértől a Kosztolányi térig. A vendégek pedig teljesen szabad kezet kapnak, hogy hova ülnek be és melyik asztalnál hallgatják meg a sok fellépőt, akik jelentkeztek a fesztiválra. Lehet majd vacsorázni a fényfüzérekkel megvilágított teraszokon, borozni vagy sörözni, sétálni egyet a limonádéval vagy finom fagylaltal a kézben - olvasható az esemény Facebook-oldalán, ahol a beszélgetésben már meg is jelentek az első résztvevők.

Biztos, hogy szervez és kínál majd valami finomat a Kő fagyi? a Bartókon, a PupiCake, a Bölcső Bar & Food, a Wömbät, a Bartók - reggel.délben.este, Caphe by Hai Nam, a Tranzit, az ONO Poke Bowl, a Hadik, a KEG Sörművház, a BÉLA - bár, étterem, lakás, arborétum és a MITZI - kortárs kávéház és bisztró is - csak, hogy az elsőket említsük.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek