Lovashintó, zene és városi oknyomozás is lesz a Bródy utcaünnepen

  A Mindspace és a Civilek a Palotanegyedért Egyesület szervezésében utcaünnepet tartanak a Bródy Sándor utcában, a Gutenberg tértől a Pollack Mihály térig június 19-én szombaton. A szervezők sok programmal készülnek, mivel szeretnék bepótolni az elmúlt egy évet. Az utcaünnep lényege, hogy ismét összehívja a Bródy utcai szomszédokat és minden Palotanegyed-rajongót. 

  Forrás: Mindspace / Facebook.com

  Az esemény programjai folyamatosan frissülnek, de az már biztos, hogy lesz lovashintózás, a Pomázi Tűzoltózenekar vonulása, fellép DJ Panda, aki zenés workshopot tart a gyerekeknek és a gyereklelkű felnőtteknek. De lesz még városi oknyomozás, esti koncert a napsütésben, kurátori tárlatvezetés és  Pop up Pest is, vagyis az a játék, hogy mit tennénk mi, ha a kezünkben lehetne Budapest városfejlesztése - olvasható az utcaünnep Facebook-oldalán.

  A programok mind ingyenesek lesznek és 15 órától este 20-ig látogathatók, de aki már délelött is ráér, az ellátogathat a 10 órakor kezdődő Városi létkérdések gyerekszemmel című workshopra, amit a szervezők a Gutenberg téren tartanak. Aki még regisztrál is az eseményre a Facebookon megadott oldalon keresztül, az számíthat egy kávéra és egy ajándék ebédre is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek