Nyárköszöntéssel és piacnappal vár mindenkit a budapesti belváros

  Az Erzsébet tér és Deák tér ismét közösségi piaccá változik május 30-án vasárnap. A különleges nap lényege, hogy a fővéros legnépszerűbb közösségi piacai mind egy helyen lesznek és az árusok hatalmas választékban kínálják majd a portékáikat. De a szervezők számos programmal, workshopokkal, finom falatokkal, élőzenével és gyermeknapi meglepetésekkel is készülnek.

  Forrás: Piacok Napja / Press

  A Piacok Napja 11 órakor kezdődik és 19 óráig tart. A közösségi vásárok között megtaláljuk majd a WAMP, a Hello Piac, a Gozsdu Weekend Market, a Budapesti Nagy Kultúrzsibi és a NekedTerem potékáit is. Lesznek design, vintage, antik, retró ruhák, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage termék, illetve kézműves gasztro-készítmények is - olvasható a sajtóanyagban.

  Gasztrokalandok címszó alatt megkóstolhatjátják majd Szabi A Pék helyben sütött kemencés pizzáit, az Aranybarna Palacsintázó gyereknapi palacsintáit és a Nem Adom Fel Kávézó és Étterem pulled pork szendvicseit lilahagyma lekvárral

  A gyerekeket 11:00 órától a Kalap Jakab interaktív gyerekműsor várja, az egésznapos élőzenei műsort pedig utcazenészek, 17 órától pedig a Brass Time Band szolgáltatja, akik egy nagy utcai bulival zárják a napot.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek