Lépcsős közösségi térré alakították a Rákos-patak egyik partszakaszát

  Hamarosan birtokba vehetik a helyiek a Rákos-patak környezetének egyik megújult darabját. Az elmúlt bő három év alatt, több szakaszban megvalósult beruházás tavaly októberben kezdődött a Béke utca és a Göncöl utca közötti terület északi oldalán, a két éve átadott déli szakasz folytatásaként.

  Megtörtént a Kubala László park középső részének patakparti fejlesztése: a Hajdú utca és a Hajdú köz közötti gyalogoshíd déli oldalán kialakítottak egy, a vízfolyás megközelítését szolgáló kilátóteraszt. Környezetében a rézsű laposításával és egy vízparti stéggel akadálymentesen megközelíthető, gazdag zöldfelületű közösségi tér jött létre. A fentieken túl egy parki sétányt alakítottak ki, utcabútorokkal. Lakossági kérésre térköves gyalogút is épült a már meglévő futósáv mellett, a Béke utca és a Göncöl utca között – olvasható a XIII. kerület Facebook-oldalán.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek