Az improvizáció szabadsága költözik a szobánkba ezzel a koncerttel

A Paulay Ede utcában található Café Zsivágó egy olyan hely a belvárosban, ahol megállt az idő, hogy egy kicsit megpihenjen, aztán már rohan tovább. Ha ezt a hangulatot online térben szeretnék átélni, akkor egy röpke órára csatlakozzanak be a vendéglátóhely Facebook Live-ban tartott koncertjére - olvasható az eseménynél.

Forrás: Café Zsivágó / Facebook.com

A szervezők a Zsivágó légkört Móser Ádám zenéivel idézik meg a bejelentkezéssorozat első estéjén. A program ingyenesen megtekinthető lesz április 15-én, vagyis ma este 20 órától, de a kávézó támogatást is szívesen fogad, amivel az előadókat és az alkalmazottakat segíti.

A Zsivágó online sorozat első előadójáról Móser Ádámról tudni érdemes, hogy számára a tangó mindig a kultúrák találkozásáról szólt, ahogyan a sanzon is. "Hagyományok törésvonalai mentén születő feszültségről, annak feloldásáról. Szenvedélyről, életről. A tangóban ugyanúgy benne van Kelet-Európa, mint Argentína. New York, Odessza. A sanzonban a balkán és Párizs. Zeném központi gondolata az improvizáció szabadsága, ahol francia, zsidó, argentin, balkáni és cirkuszi dallamok keverednek kortárs elemekkel."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek