Vegán vásárt tartanak egy budai pláza melletti sétányon a márciusi hosszú hétvégén

  Bár még csak óvatosan szervezkednek, és az érvényben lévő egészségügyi előírásokat szem előtt tartva igyekeznek megrendezni a vegán alapanyagokra, ételekre és italokra építő közösségi piacot, mindenesetre nagyon úgy tűnik, ismét lesz Vegan Weekend Market, még pedig március 13-án és 14-én

  Forrás: Vegan Sunday Market / Facebook.com

  Ha tehát minden a tervek szerint alakul, akkor a szervezők konyhai alapanyagokkal, elviteles vegán ételekkel és italokkal, CF-termékekkel (cruelty-free: állatkísérlet-mentesen előállított termék), és kézműves apróságokkal várják az érdeklődőket – írták az eseménynél.

  A vásáron sütiket, szendvicseket, chili szószokat, kézműves vegán szappanokat, krémeket és tisztálkodószereket, zerowaste termékeket, aszalt gyümölcsös tömböket, és szörpöket is találunk majd. A rendezvényt az Allee melletti sétányon tartják mindkét nap 10-től 18 óráig, a belépés pedig ingyenes, gyerek- és kutyabarát.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!