Defekttűrő gumikkal, okoslakattal és mobiltartóval térnek vissza a Bubi-bringák

  Hét év után megfiatalodik a budapesti közbringarendszer logója és maga a szolgáltatás is megújul, így egy modernebb, fenntartható MOL Bubit vehetnek birtokukba a fővárosban közlekedők. Az almazöld kerékpárokra jellemző dizájn széles körben vált ismertté, ezért a logó újratervezésekor a beazonosíthatóság kulcsfontosságú volt. A közbringa-szolgáltatás jelképe megtartotta az eddigi stílusjegyeket, de a megújult logó már jobban illeszkedik a névadó szponzor arculatába is – olvasható a BKK közleményében.

  Ez itt az új logóForrás: BKK

  Tavasztól pedig az alábbi fejlesztéssel találkozhatnak majd a fővárosban közlekedők:
  • 1200 teljesen új, az eddigieknél 3,1 kg-mal könnyebb kerékpár érkezik Budapestre,
  • az új bringákat fújt, defekttűrő gumikkal szerelik fel, ami a korábbi szivacstömlős kerekekkel szemben jelentősen könnyebb és gyorsabb haladást biztosít,
  • az egyszerűbb használatot biztosító okoslakat és egy praktikus mobiltartó is lesz a bringán,
  • felhasználóbarát, új weboldal és applikáció készül, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet intézni a biciklik bérlését,
  • új, megfizethető díjszabás lesz, megszűnik a kauciós díj.

  Itt pedig még a régi BubiForrás: Mol Bubi Magyarország / Facebook.com

  Azaz a fővárosi közlekedők egy modernebb, könnyebben használható, ráadásul az új üzemeltetési struktúra miatt a Főváros számára takarékosabb Bubit vehetnek birtokukba, mely támogatja a fenntartható és élhető Budapest vízióját – összegez a közlemény.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!