Teljesen új típusú vásárlási szolgáltatást vezettek be Budapesten

Az új, kiszállítási sáv nélküli bevásárlás koncepcióját a NetPincér indította el Budapesten. Egyelőre 10 fővárosi kerületben lehet igényelni a szolgáltatást, de a kiszállítási kör bővítése már zajlik. A NetPincér  market lényege, hogy akár 30 percen belül házhoz rendelhetünk olyan alapvető élelmiszereket és háztartási cikkeket, mint 10 db tojás, felvágottak, szörpök, vagy éppen mosószerek és fertőtlenítő kendők. A minimum rendelési érték pedig 1000 forint - olvasható a sajtóközleményben.

A vásárlást nagyjából úgy kell elképzelni, mintha pizzát, vagy hamburgert rendelnénkForrás: NetPincer.hu

A cég a beszerzéstől a házhoz szállításig kontrollálja a termékek útját: az árut közvetlenül a beszállítóktól vásárolják meg, maguk raktározzák és a saját üzleteikből kézbesítik azt a megrendelőknek. Az üzletek dark store-ként funkcionálnak, vagyis csak kiszállítással foglalkoznak, nincsenek betérő vásárlók, csak a saját munkatársaik. Így gyorsabban és biztonságosan tudják végezni a kiszállítást. A megrendelők pedig nyomon követhetik a rendelést az applikáción keresztül.

Ha felkeressük a webmarket oldalt, láthatjuk, hogy a kínálatban már most is megtalálhatóak az olyan alapvető élelmiszerek, mint például a fagyasztott termékek, tejtermékek, tojás, húsból készült termékek, pékáru, a snackek, üdítők és konzervek. Mentes és bioárukat is találunk a virtuális polcokon, ahogy 
tisztítószereket, test-, haj-, és szájápolási termékeket, valamint vitaminokat is.

A kiszállítás a már megszokott netpincéres díjakkal működik. Az első időszakban pedig ingyenes kézbesítés jár a kipróbáláshoz. A rendelést választók reggel 8 és este 11 között igényelhetik a szolgáltatást, a minimális rendelési érték 1000 Ft.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek