Nekünk is kedvezmény jár, és az éttermet is támogatjuk, ha Netpincéren rendelünk

  A járvány tavaszi első hulláma után november közepe óta ismét csak elvitellel és kiszállítással tudják biztosítani működésüket az éttermek, illetve kávézók. Az elmúlt nyolc hónapban már összesen több, mint 1500 étterem és üzlet jelezte csatlakozási szándékát a NetPincér felé, és ami eredetileg a vészhelyzet elhárítására szolgált, az mára a szolgáltatásuk egyik alappillérévé vált - olvasható a cég sajtóközleményében.

  Forrás: Netpincér / Press

  Novemberben több mint 300 új partner jelezte csatlakozási szándékát. Így most már a Sárközi Ákos által fémjelzett Textúra Étteremből, a Tokio étteremből, a Bestiából, a Cafe Vian étlapjáról, a Czakó Kertből, a Törökméztől, a Don Doko Don Japán Bistro-ból, a Vadrózsa Étteremből, a Tuning Burger-től és a Pizza Kávé Világbékétől is tudunk rendelni.

  Ha pedig rendelünk, akkor november 26-tól kezdve egészen január 6-ig mi, mint vásárlók kedvezményt, az étterem ahonnan rendeltünk, pedig közvetlen pénzbeli támogatás kap. A „Segítsd a NetPincér Partnereket!" kampány ideje alatt a 25 millió forintos keretösszegből lehetőségünk van fejenként egy-egy „VELETEKVAGYUNK" kuponkód egyszeri felhasználására 2.000 Forint feletti vásárlás esetén.

  Ebből 500 forint pénzbeli támogatást az a NetPincér partner kap minden esetben, ahol a felhasználó leadja rendelését, a másik 500 forint kedvezményben pedig a megrendelő részesül - írták. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!