Csillogó pop-up karácsonyi vásárral vár ránk a Duna-part csütörtöktől

  Ahogy minden évben, az InterContinental Budapest idén is készül a karácsonyra, csak egy kicsit másként. Most egy olyan Pop-Up Karácsonyi Vásárt állít fel december 17-től december 23-ig, ahol elvitelre lehet kérni sült gesztenyét, champagne-t, bejglit és a hotel híres süteményválogatásait.

  Az InterContinental Budapest 2019-es sütikollekciójaForrás: InterContinental Budapest / Press

  De aki nagyon szeretné magát meglepni karácsonyra, és a rohanásban kihagyná a készülődéssel járó fáradalmakat, a bevásárlást és a főzöcskézést, az a vásáron 5 különböző ünnepi menüajánlatra adhat le előrendelést, ezt is elvitelre. Az ajánlatok között szerepel pulykasült elviterre, karácsonyi csomag 4 fő részére, ünnepi süteményválogatás,vegetáriánus csomag és szilveszteri ajánlat is. Az előrendeléseket  december 31-ig lehet leadni.

  Az pop-up karácsonyi vásárról nem hiányoznak majd a különböző kézműves termékek sem. Válogathatunk majd a zuzmóképek és a Pető Intézet kis lakói által készített ajándéktárgyak között - olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!