Ha mindig kinyíródik az otthoni szobanövény, lehet ez a workshop lesz rá a megoldás

Az Urban Jungle Budapest már ismert arról, hogy szívesen tart workshopokat olyan témákban, amik bár nem tűnnek nagyon fontosnak, főleg nem 2020-ban, de több embert érintenek, mint gondolnánk. Most mikor az időnk többségét otthon töltjük és felelősséggel tartozunk a családunk, a kutyánk, a macskánk és a távol élő nagyszüleink iránt is, a szobanövények sem maradhatnak ki a sorból.

Forrás: Urban Jungle Budapest / Facebook.com

Ha eddig sem voltunk növénybűvölők, akkor most hogyan tovább? Ebben segíthet az a workshop, amit online változatban találtunk meg. A Hogyan válassz szobanövényeket? online workshop című eseményre még lehet jelentkezni, így aki részt szeretne rajta venni és van egy szabad órája ma este, vagyis december 7-én 18 órától 19-ig, az regisztrálhat még az oldalon keresztül

Az online kurzuson a jelenlevők átbeszélik, hogyan kell jól megválasztani a nővényeket attól függően, hogy hol laknak és milyen az életstílusuk. De személyes tanácsadásra is lehetőség lesz.

A lényeg, hogy nem szabad mindig csak a szép és akciós növények mellett dönteni.

Az online workshophoz, melynek ára 4500 forint, bárki csatlakozhat, elég hozzá egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép vagy telefon. A pontos technikai részleteket a workshop előtt emailben küldik el a szervezők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek