Új, karácsonyi hangulatot árasztó sütiző nyílt Újbudán

A helyen, ahol idén nyáron megjelent a Káli-medencében sikert arató Kőfagyi?, most egy pop-up bolt született meg, méghozzá a Déryné műhelyéből érkező pékárukkal, pozsonyi kiflkikkel, bejglikkel, babkával, bagettel és kovászos kenyerekkel, csak hogy párat említsünk a felhozatalból. Az újbudai hely neve pedig nemes egyszerűséggel Zsebi lett.

A Zsebi minden nap 7.30 és 19.00 óra között várja a betérőketForrás: Déryné / Kristof Kovacs / Facebook.com

Az adventi arany színben fürdő boltocskát a Bartók Béla út Gellérhegy felőli oldalán találjuk egy kávézó és egy vietnami szendvicsező között, nem messze a Gárdonyi téri villamosmegállótól. Már messziről látszik, hogy itt valami különleges hangulat várja a betérőket, még akkor is, ha most csak elvitelre lehet belépni pár percre.

A Déryné Facebook oldalán megjelent képek szerint az egész bolt úgy néz ki, és talán ezért is volt olyan meglepő és örömteli a nyitása, mintha a bécsi Mariahilfer Strasse egyik fényűző üzletét pattintották volna be a Bartókra. 

A pultban találunk pastel da natát, a portugálok kedvenc kosárkáját 200 forintért, és kakaós, illetve diós babkát 3000 forintért. Rendelhetünk kávét elvitelre, pozsonyi kiflit csomagban, és ha szerencsénk van, talán még a névadó kutyussal, Zsebivel is találkozhatunk. A visszajelzések szerint a kiszolgálás kedves és segítőkész.

Forrás: Déryné / Kristof Kovacs / Facebook.com

Egyelőre csak a Zsebi világítja meg adventi fénnyel a Bartók Boulevard-t, a többi kirakatot még egyáltalán nem díszítették fel a tulajdonosok, ami a korlátozások miatt érthető is, de a közhangulaton azért sokat dobna.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek