Lovasi Andrástól Tóth Veráig, számos örömzenélő lehet karácsonykor nappalinkban

Még csak most indul a december, de már most alig lehet válogatni az online koncertek és zenei csemegék közül. Az Opera és a Müpa is nemrég jelentette be, hogy karácsonyi kalendáriumot indít az ünnepi hónapra, így minden nap egy újabb kulturális meglepetés várható a két intézmény virtuális kalendáriumának ablakai mögött.

A legújabb hír pedig, hogy a Budapest Bár karácsonykor olyan online koncertet ad, amit a nappalinkból nézhetünk majd, és mindegy, hogy Budapesten a panelban, New York-ban egy felhőkarcoló szobájában vagy egy szabolcsi faluszéli kis házban ülünk éppen.

A december 20-i premiert élőben közvetítik majd, de december 21-től egy héten keresztül, december 27-ig még elérhető lesz a koncert, hogy karácsonykor felvételről bárki újranézhesse – írják az esemény oldalán, ahol a jegyvásárlással és beváltással kapcsolatos minden információ megtalálható.

Forrás: Budapest Bár / Facebook.com

A Budapest Bár idei karácsonyi koncertjén főleg az Ünnep és a Ha megtehetnéd című lemezek dalai szerepelnek majd. Az előadást Keresztes Tamás Jászai-díjas színész rendezi, és öt zenész, illetve tíz énekes lép majd fel az este folyamán. A Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián. A rögzített előadásra váltott jeggyel a premier után 1 hétig még látható lesz az előadás.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek