Keddtől mindennap kinyílik a Müpa digitális adventi kalendáriumának egy ablaka

A művészet mindenkié címmel indul december elsejétől a Müpa digitális adventi kalendáriuma. A weboldalon minden nap kinyílik majd egy-egy ablak, ami mögött irodalmi különlegességeket, klasszikus és könnyűzenei csemegéket, valamint exkluzív, eddig soha nem látott felvételeket érhetünk majd el – olvasható az MTI hírében.

Már készül a meglepetés az első ablak mögéForrás: Posztos János / Müpa Budapest / Facebook.com

Az ablakok mögötti ajándékokat még balladai homály fedi, de a Müpa Facebook-oldalán látható képek szerint nagyon készül valami december elsejére. A kalendárium mellett azonban a Müpa Home koncertjei is folytatódnak, így a keddi napon, a Romengo és Lakatos Mónika koncertjét hallgathatjuk meg. A 20 órakor kezdődő közönség nélkül zajló előadást élőben közvetítik az intézmény honlapján és YouTube-csatornáján.

Az intézmény a virtuális naptár mellett, Müpa-ajándékutalványokkal is készül az ünnepi időszakra. Azok a látogatók, akik november 26. és december 24. között ajándékutalványt vásárolnak 10 000 forintonként 1000 forintos utalványt kapnak ajándékba. Az utalványok pedig akkor lesznek beválthatók, amikor ismét biztonságban élvezhetjük az együtt töltött pillanatokat – írták az olvalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek