A séf és a sommelier is ott lesz velünk a konyhában, ha jelentkezünk erre a főzőestre

A Flaska Borbár szervezésében egy olyan online főzőesten vehetnek részt az érdeklődők, ahol Varga Krisztián kreatív séf és Almási Ádám sommelier vezetnek végig a menü elkészítésén és a borok kóstolásán. A december 4-i főzőesten a főétel rosé kacsamell lesz levendulás, vargányagombás házi tagliatellével. A két bor közül az egyik a főzéshez és az ételhez passzol majd, a másik palack pedig a vacsora utáni beszélgetéshez illik.

Ha mi nem tudunk a borbárba menni, az jön el hozzánk!Forrás: Flaska Borbár / Facebook.com

A Főzzünk együtt péntek este! elnevezésű estre, az eseménynél megadott email címen lehet jelentkezni. Itt meg kell adni a pontos kiszállítási címet és telefonszámot, ha nem személyesen szeretnénk átvenni a csomagot. A szervezők a megadott email címre pedig kiküldik pénteken a belépéshez szükséges kódot, és minden információt, ami az online szobára vonatkozik - írták az esemény oldalán.

A konyhakész alapanyagokat ( mindent szeletelve, esetleg sous vide-olva) a két üveg borral igény szerint Budapesten házhoz szállítják. A főzés a séf bejelentkezésével kezdődik majd 18:30-kor. Innentől kezdve minden mozdulatot, feladatot lépésről-lépésre elmond a jelenlevőknek, és közben ő is készíti ugyan azt az ételt a kamera előtt. Az étel elkészülte után Almási Ádám sommelier veszi át a stafétát, és bemutatja a borokat és válaszol a felmerülő kérdésekre. 

A csomag teljes ára az alapanyagokkal, két palack borral, házhozszállítva: 10.990. Akit érdekel a lehetőség, az december 3-ig jelentkezhet a Flaska Borbár email címén keresztül. A részvételi díjat a csomag átvételekor a Flaska Borbárban, vagy a házhoz szállításkor lehet kifizetni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek