Figyeljük a budapesti kirakatokat, mert különleges esemény készülődik

  A FLASH SHOW elképzelése 2019-ben született meg. Az ötletgazdák a hagyományos művészeti vásárok nemzetközileg is egyre népszerűbb alternatív platformját szerették volna létrehozni. A világjárvány előtt egy háromnapos, nyüzsgő esemény létrehozásán dolgoztak, ahol a meghívott galériák solo show-k keretein belül mutatkoztak volna be.

  Forrás: Flash Show / Facebook.com

  De végül nekik is alkalmazkodniuk kellett a járványhelyzethez, így született meg a FLASH SHOW 0. verziója. Az alkotók kiléptek a négy fal közül és Budapest belvárosának különböző részein, kirakatokon keresztül mutatják be alkotásaikat november 12. és 21. között - olvasható az esemény hivatalos oldalán és a Facebook-on.

  A közönség megtekintheti Közép-Kelet-Európa kortárs művészetének egy szelekcióját az 5. kerületi Gerbeaud Kávéház kirakatában, a Vitkovics Mihály utcai Patyolat ablakaiban, a Kecskeméti utca 14. szám alatt álló Mercure Hotel, a Bajcsy-Zsilinszky úti Toldi Klub ablakaiban és a Király utca 27-es szám alatt. 

  A solo show műfaja - ebben a kirakat verzióban is hatásosabb -, mivel lehetőséget nyújt a közönségnek, hogy jobban elmélyüljön az egyes művészek munkájában, befogadhatóbbá válik az élmény, így senki nem veszik el az ingerek sokaságában - írták az oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!