Tökfaragóversenyt hirdettek az Őrmezőre – még lehet jelentkezni

  Évről-évre egyre népszerűbb október végén töklámpást készíteni, így akinek már van kész alkotása, vagy éppen most dolgozik rajta, az fotózza be a kész lámpást, és a képet küldje el Facebook üzenetben az Őrmező önkormányzat valamelyik képviselőjének, Bába Szilviának vagy Junghausz Rajmundnak.

  IllusztrációForrás: Dan Gold / Unsplash

  Ők azok, akik kitalálták, hogy idén az Őrmezőn is teret lehetne adni ezeknek a remekműveknek. Mivel a jelenlegi vírusos időszak nem teszi lehetővé, hogy zárt térben rendezzenek közös tökfaragást, erre a lehetőségre esett a választás - olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Az összegyűjtött képeket a szervezők megosztják az őrmezői Facebook-csoportokban, de az elkészített remekműveket el is lehet vinni október 31-én, szombaton 16 órára a Költők Parkjába, az órához. A kiérkező töklámpásokat aztán meg is lehet csodálni élőben 16.30 és 18.30 között. A Szeretem Újbudát Egyesület jóvoltából minden kiállítási darab készítője ajándékot kap.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!