Rémisztő föld alatti futásra várják a bátor jelentkezőket október utolsó napján

A kőbányai pincerendszer ismét életre kel, csak most zombihordák és szugeráló vámpírok lepik majd el, mikozben arra várnak, mikor fut a karjaikba egy-egy bátor versenyző, aki részt vesz a Halloween Run – Zombitámadás a kőbányai pincerendszerben elnevezésű futóversenyen október 31-én.

Forrás: BBU Halloween Run / Facebook.com

A szervezők szerint nagyon bátornak kell lennie azoknak a versenyzőknek, akiknek lesz mersze benevezni a haláli futamra, ahol sosem tudni, ki vár a következő kanyar mögött. A filmbe illő verseny előtt nyolc különböző táv közül választhatnak a sportolók. Az ovisok 300 méteren állhatnak rajthoz, de nekik nem kell félniük, számukra csak izgalmas lesz a verseny, nem rémisztő. A profi futók, akik a leghosszabb távot is választhatják, ami 21 km hosszú lesz, kössék föl a gatyájukat - írták a honlapon.

Az Ovis Halloween futam 300 méter, a Sulis Halloween futam 700 méter, a Családi Halloween futam szintén 700 méteres, a Halloween kör 4,3 km-t tesz ki, a Halloween7 7 km-es, a Halloween21 egyéniben és váltóban is 21,1 km-es.

A járványügyi helyzet miatt idén nem lesz helyszíni eredményhirdetés. Az egyes futamok díjazottjait online értesíti majd a szervezőcsapat. A helyszínen nevezni legkésőbb az adott futam rajtja előtt 45 perccel lehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek