Rendhagyó zongorakoncertet hallhatunk az újraindult Koreai Kulturális Központból

  A központ Őszi kulturális napok elnevezésű programsorozatának október 29-i eseményén, Homor Zsuzsanna és Lee Dakyo négykezes zongorakoncertjét hallgathatják meg az érdeklődők élőben, online, a Koreai Kulturális Központ Facebook oldalán. 

  Forrás: Koreai Kulturális Központ / Facebook.com

  Az esete folyamán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongorakísérő szak oktatója, Homor Zsuzsanna, illetve tanítványa, Lee Dakyoval érkezik a központ színpadára, hogy Mozart, Schumann, Brahms és Weiner Leó dallamaival örvendeztesse meg a közönséget.

  A programban hallhatjuk majd: Wolfgang Amadeus Mozart: G-dúr andante variációkkal, K. 501; Robert Schumann: Keleti képek (Bilder aus Osten), op. 66. válogatás; Johannes Brahms: Keringő, op. 39. válogatás (1,2,3,4,13,15); Johannes Brahms: Magyar táncok (1,3,5,6) és Weiner Leó: Rókatánc című darabjait.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!