Az óriáskerék kabinjaiba költözik a főváros egyik legjobb fine dining étterme

Nem mindennapi élményben lehet része azoknak, akik október 17-re kabint foglalnak a budapesti óriáskerékre. A Michelin-csillagos Costes Downtown ugyanis mozgó étteremmé válik, és négyfogásos menüsorát, illetve a választható borokat, a város felett szolgálja fel a vendégeknek.

Forrás: Costes Downtown / Facebook.com

A magasban rendezett fine dining vacsora menüsorán szerepel párolt marhafartő- és kacsamáj-terrin, sült gyökérzöldségekkel, pácolt fogas, sütőtök és cikória, rostélyos, gnocchi, csicsóka és velőmártás, illetve posírozott körte Szép Heléna módra.

Pár kabin még elérhető és az étterem oldalán lefoglalható. A 19 órakor kezdődő Csillagfényes vacsora kérhető borsorral, vagy anélkül – olvasható az Costes Downtown Facebook oldalán, ahol ahol azt is jelezték, hogy a maximális felkészülés érdekében a foglalásokat nemsokára lezárják.

Michelin-csillagos élményt otthonra is rendelhetünk

Ha lemaradnának az óriáskerekes eseményről, vagy a vacsora mellé nem passzolna a tériszony, akkor egy új akcióként az étterem házhoz viszi a fine dining élményt. Nemrég jelentették be ugyanis, hogy fine dining vacsorájuk mellett az étterem professzionális csapata is ellátogat a vendég otthonába, és az előkészületektől az elpakolásig minden terhet leveszn a „meghívó fél" válláról. Időpontokat egyelőre november 11-ig lehet foglalni, négy-, öt- és hatfogásos kóstoló menüvel és bor-, illetve sörpárosításokkal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek