Több mint 600 vintage ruha közül válogathatnak ezen a pop-up vásáron

  A Wednesday Store négy napra a Projekt Showroomba költözik, október 15-től 18-ig. A pop-up vásár ideje alatt körülbelül 600 vintage ruha, ing, pulóver, felső, szoknya, nadrág, kabát, zakó, dzseki és cipő várja új gazdáját. A ruhavadászat minden nap 10 órától kezdődik - írják az esemény Facebook oldalán.

  A kép illusztrációForrás: Becca Mchaffie / unsplash

  A különböző ruhadarabokból, ahogy egy vintage vásárnál lenni szokott, csak 1 darab van, de a szervezők félidőnél újratöltik a készleteket, így nem csak az első napon lesz érdemes elmenni válogatni.

  A leírás szerint a ruhák mellett Bara Heni kerámiái és Schütz Nikolett festményei közül is válogathatunk. A Projekt Showroom szépségápolási boltja online üzemel majd amíg a vásár tart. Az érdeklődők a boltban készpénzzel és bankkártyával is tudnak fizetni, de ruhát a limitált készlet miatt nem tudnak félretenni az eladók. Mivel beltéri lesz az esemény, a szervezők kérik, hogy a maszkot senki ne felejtse otthon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!