Kultikus házak és erkélyek elevenednek meg októberben

Az eseményre a Hosszúlépés. Járunk? csapata készíti elő a terepet, hogy az október 17-re tervezett sétán minél több házat és erkélyt, udvart és lépcsőfordulót fedezhessenek majd fel az érdeklődők. A kezdeményezés célja, hogy bemutassa mennyire élő a 11. kerület, és a színpad nem mindig a világot jelentő deszkákból áll.

Forrás: Max & Future / Facebook.com

A séta konkrét állomásait még nem árulták el a szervezők, de ha követik az esemény Facebook oldalát, hamarosan a pontos helyszíneket is megismerhetik. Addig azonban megosztották azoknak az előadóknak a listáját, akik a Max & Future szervezésében a kerület legváratlanabb pontjain fellépnek.

Ezek szerint az Eleven Erkélyek // Pop Up Előadások alatt találkozhatnak Wolf Katival, a Karinthy Színház társulatának színművészeivel, Kalmusz Felícián crossover csellóművész és zeneszerzővel, a Weiner Leó Katolikus Zeneművészeti Szakgimnázium FŐNIX Kamarakórusának tagjaival és a Magyar Légtornász Egyesület akrobatikus kézegyensúlyozó produkciójával.

Aki a 11-től 17 óráig tartó sétára jegyet vált, az jegyével 100 százalékban a helyi művészeket és a háttérdolgozókat támogatja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek