Csak online követhetjük idén a Hősök terei vágtát

  A járvány miatt idén nem lesznek lelátók, a lovassportok szerelmesei nem láthatják személyesen a Nemzeti Vágtát a hétvégén. Kizárólag a Hősök terén lesz az esemény, a szokásos pálya vonalvezetése mellett. Ennek ellenére senki nem marad le semmi fontos mozzanartól, mert a 72 lovas megmérettetését, a szombati előfutamokat a Duna televízió közvetíti majd élőben.

  Forrás: Nemzeti Vágta / National Gallop / Facebook.com

  A sok esélyes miatt nagyon izgalmasnak ígérkezik a verseny: 12 olyan lovas van, aki bejuthat a középfutamokba, és mindössze csak öt mehet közülük a döntőbe - olvasható az MTI hírében.

  Az eseményen lovas magasugrató országos rekordkísérlet is lesz. Ezenkívül lesz kocsitoló verseny és fogatvágta, amelyen különleges régi szkíta harci szekeret mintázó kocsik indulnak. A Nemzeti Vágtán, amellyel a szervezők gróf Andrássy Gyula előtt tisztelegnek, idén is megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő Kishuszár Vágtát, valamint a nemzetközi futam sem maradhat el, amelyet ezúttal Magyarországon élő külföldi lovasok részvételével rendeznek meg. A mezőnyben többek között Mexikó és India képviselője is rajthoz áll.

  A kétnapos eseményt a Mediaklikk.hu oldalon követhetik a nézők, ezenkívül a Duna televízió vasárnap 15.00-17.30-ig 2,5 órás élő közvetítésben számol be a döntőkről.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!