Koreai krimi mellé kínál újborokat az őszi BorMozi

  Az októberi BorMozi estéjére most azokat a borozni és mozizni vágyó vendégeket várják, akik szeretik a dél-koreai filmek melankolikus hangulatát, az olyan történeteket, ahol a párbeszédek helyett a megkomponált képek mesélnek. 

  Forrás: BorMozi

  Az október 15-re tervezett BorMozi filmje, ami mellé a szervezők összeválogatták a borokat, a neves dél-koreai rendező, Kim Ki-duk 2004-es alkotása, a Lopakodó lelkek (Bin-Jip) lesz. A borestet és a vetítést a VinoPiano-Borbárban tartják 18:30-tól. A kóstolásra kínált borok listája még alakul, de az esemény Facebook oldalán nyomon követhetjük a borsor alakulását. 

  Hogy a szervezőgárda, Az ihatóbb Magyarországért csapata be tudja lőni, hogy hányan lesznek az eseményen - az egészségügyi előírások miatt is - ezért kéri az érdeklődőket, hogy előre utalják el a részvételi díjat, ami 4500 forint, és tartalmazza a borokat és a vetítést is. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!